SDRPlay RSP1 och 2

Home/Artiklar, SDR/SDRPlay RSP1 och 2

SDRPlay RSP1 och 2

Under 2016 for undertecknad runt på ett antal ställen och pratade om SDR-teknik. Stort intresse från deltagarna, om än kanske lite frustrerande kring ”vad skall jag välja”. Vi känner till problemet då vi står framför garderoben när vi skall välja skjorta för dagens övningar… Jag hade med mig uppemot 15 olika SDRadios att ”välja på”. Frustrerande onekligen. Så därför kommer denna artikel med en rekommendation som borde kunna passa dom fl esta. Att SDRPlay nu kommit med en uppdaterad version i RSP2 skall nog inte ställa till det. Vi kikar på vad dom kan helt enkelt.

Läs artikeln här: UL_SDRPlay_RSP1-2_qtc1701

By | 2017-05-28T20:25:08+00:00 January 17th, 2017|Artiklar, SDR|0 Comments

About the Author:

Passionerad skribent med förkärlek för moderna teknik, fotografi och dans. Njuter av livet som make, far och morfar. Avid writer and passionate about engineering, photography and dancing. Enjoying life as a husband, father and grandfather.