MetroVNA Pro Touch

MetroVNA Pro Touch

Under luppen:

MetroVNA Pro touch

Det finns ganska gott om antennanalysatorer på marknaden. Både som egenbygge och kommersiella. Det har blivit förhållandevis enkelt att med vanliga analoga och digitala kretsar till rimliga pengar realisera dessa byggen. Vill man gå ett steg vidare i valet av mätinstrument för att ta reda på och visa mera mätparametrar och är sugen på mera funktion så kan det vara en god ide att titta på en Nätverksanalysator. Den brukar även beskrivas som VNA (Vector Network Analyzer). För att man skall kunna åskådliggöra alla data behöver man ett användbart användargränssnitt. Detta utgörs av en display och knappologi. MetroVNA av IZ7LDG Antonio är en mycket behändig och rysligt avancerad handhållen VNA. Allt i ett med display, knappar och framförallt batteridriven. Perfekt att ha i fält. Vi tittar närmare på den.

Läs artikeln här: UL_MetroVNA_qtc1702

By | 2017-05-28T17:47:39+00:00 February 17th, 2017|Mätmetoder, Radiotester - Under luppen|0 Comments

About the Author:

Passionerad skribent med förkärlek för moderna teknik, fotografi och dans. Njuter av livet som make, far och morfar. Avid writer and passionate about engineering, photography and dancing. Enjoying life as a husband, father and grandfather.