Digitala moderna JT65/JT9 är fantastiska del 2. PSKreporter

Home/RADIO/Egenbygge/Digitala moderna JT65/JT9 är fantastiska del 2. PSKreporter

Digitala moderna JT65/JT9 är fantastiska del 2. PSKreporter

Ett antal föredrag har hållits som en uppföljning till artikeln som publicerades i QTC i december 2016. Föredragen har knutit an mycket nära mot artikeln som skrevs. Syftet är som så ofta att förklara hur, varför, inspirera och jämföra med annat. Det kan ta tid att anamma annan/ny teknik, framförallt då man inte känner sig riktigt komfortabel. Det är uppenbart att det finns ett antal mycket mera effektiva och inte minst intressanta modulationssätt än dom traditionella: RTTY, AM, SSB och CW, som vi levt med sedan en grå forntid. I denna artikel kan du läsa om ett verktyg på nätet som gör brukandet av JT65/JT9 ytterligare intressant. Titta in på PSKREporter.

Läs artikeln här : Egenbygge_03_2017_JT65_PSKreporter
P
resentationen här: JT65_SM0JZT_2017_ver13

By | 2017-04-17T19:39:43+00:00 March 16th, 2017|Egenbygge|0 Comments

About the Author:

Passionerad skribent med förkärlek för moderna teknik, fotografi och dans. Njuter av livet som make, far och morfar. Avid writer and passionate about engineering, photography and dancing. Enjoying life as a husband, father and grandfather.

Leave A Comment